شهناز زنگنه-خبرنگار
رئیس گروه بهداشت آب و فاضلاب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پایش مطلوب میکروبی آب و فرآیندهای معمول تصفیه آب در تهران به گونه ای است که انتقال بیماری کووید ۱۹ از طریق آب آشامیدنی را غیرممکن کرده است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، “غلامرضا شقاقی” با تأکید بر این که فرآیندهای معمول تصفیه آب آشامیدنی به راحتی آن را در مقابل ویروس کووید ۱۹ مقاوم میکند، گفت: “با فرآیندهای تصفیه، گندزدایی و کنترلهای مداومی که از سوی آبفای استان تهران و دانشگاههای علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران و ایران انجام میشود، نگرانی از بابت امکان آلودگی آب تهران وجود ندارد، چراکه همان فرآیندهای معمول تصفیه آب هم ویروس کرونا را از بین میبرد.”