وی تصریح کرد: برای جلوگیری از آسیب به دندانها باید به کودکان آموزش داد که پس از خوردن مواد قندی و شیرینی به ویژه شکلاتها و آب نباتهایی که به سطح دندان میچسبند، دهان و دندانهای خود را با آب و حتی الامکان مسواک شستشو دهند.
وی با بیان اینکه به والدین توصیه کنید که کودکان را به مصرف تنقلات سنتی مثل نخودچی و کشمش، گردو، بادام، پسته، گندم برشته، برنجک، عدس برشته شده، توت خشک، انجیر خشک و برگهها تشویق کنند اظهار کرد: برخی از کودکان سنین مدرسه از خوردن گوشت امتناع میکنند این در حالی است که مصرف گوشت به عنوان منبع عمده پروتئین با کیفیت خوب، آهن و روی حائز اهمیت است بنابراین این مادران بهتر است که در غذاهای مورد علاقه کودکان مانند ماکارونی، کتلت، همبرگر و کباب از گوشت چرخ شده استفاده کنند.
دکتر اباصلتی بیان کرد: معمولاً کودکان در این سنین تمایلی به مصرف سبزیهای تازه ندارند بنابراین به مادران توصیه میشود که سبزیهای خام مثل هویج، گوجه فرنگی، کاهو، گل کلم و سبزیهای پخته برای کودکان استفاده کنند.