• درباره ما
  • تماس با ما
logo
  • خانه
  • اخبار
  • حقوقی
  • اجتماعی
  • پرطرفدار
  • محیط زیست
  • بهداشت و سلامت
  • فرهنگ و هنر
  • کتابخانه
  • آرشیو
  • تماس با ما
  • درباره ما
اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
  • خانه
  • اخبار
  • حقوقی
  • اجتماعی
  • پرطرفدار
  • محیط زیست
  • بهداشت و سلامت
  • فرهنگ و هنر
  • کتابخانه
  • آرشیو
  • تماس با ما
  • درباره ما

میوه به، تقویت کنده قلب!

آبتاب– فاطمه مهسا کارآموزیان-به، درخت کوچکی است که پوست ساقه و تنه آن قهوه‌ای بوده و در اکثر نقاط اروپا، نواحی مدیترانه، آسیا و آفریقای شمالی می‌روید. برگ‌های آن کرک‌دار و صاف است. گل‌های آن درشت، به رنگ سفید و یا صورتی و دارای پنج گلبرگ می‌باشد. میوه رسیده زرد رنگ، گرد و یا به شکل […]

اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴ | 3 دقیقه خواندن
چاپ خبر

آبتاب– فاطمه مهسا کارآموزیان-به، درخت کوچکی است که پوست ساقه و تنه آن قهوه‌ای بوده و در اکثر نقاط اروپا، نواحی مدیترانه، آسیا و آفریقای شمالی می‌روید. برگ‌های آن کرک‌دار و صاف است. گل‌های آن درشت، به رنگ سفید و یا صورتی و دارای پنج گلبرگ می‌باشد. میوه رسیده زرد رنگ، گرد و یا به شکل گلابی است و در سطح آن پوشیده از کرک بوده است. میوه به تقویت کنده قلب است. ادرار‌آور است. نرم کننده سینه است. مقوی معده و دستگاه هاضمه است. برای تنگی نفس مفید است. استفراغ را بند می‌آورد. به، بهترین و مفیدترین میوه برای مسلولین است. لعاب به دانه، سرفه را برطرف می‌کند. دم کرده گل و شکوفه به، سردرد را برطرف می‌کند. سرفه کودکان را برطرف می‌سازد. 

ترکیبات گیاه

به، سرشار از ویتامین‌های A و B و املاح آهکی و تانن است. به، دارای پروتید، گلوسید، لیپید و آب است و صد گرم آن تولید ۱۱۲ کالری انرژی می‌کند.

نحوه مصرف

شربت: برای تهیه شربت، ۵۰ گرم میوه به را خرد کرده، با ۵۰ گرم عسل مخلوط کنید و در یک لیتر آب جوش بریزید و بجوشانید تا حجم آن به نصف تقلیل یابد، برای درمان اسهال روزانه سه قاشق از این شربت را بنوشید. به سرشار از تانن است و این ماده برای درمان ورم معده موثر است بنابراین کمپوت به و شربت به برای رفع این ناراحتی مفید است.

جوشانده: برای تهیه جوشانده، ۳۰ گرم به دانه را در یک لیتر آب جوش ریخته و آنقدر بجوشانید تا به صورت ژله درآید و سپس مصرف کنید.

دم کرده: برای رفع سرفه ۲۵ تا ۳۰ گرم برگ تازه یا خشک به را در یک لیتر آب جوش دم کنید. دم کرده را صاف کرده و سه بار در روز بنوشید. این دم کرده برای رفع سرفه بکار می‌رود.

روغن: به را تکه تکه کرده و بپزید، سپس؛ آب آن را بگیرید. آن را با روغن زیتون مخلوط کرده و آنقدر بجوشانید تا تمام آب آن بخار شود و فقط روغن باقی بماند البته دقت کنید که روغن نسوزد. در نظر داشته باشید که روغن زیتون دو برابر میزان شیرابه به بایستی به مخلوط اضافه شود.

ضماد: یک قاشق قهوه خوری به دانه را در شب و در یک فنجان آب سرد خیس کنید. صبح آن را صاف کنید. آب غلیظی بدست می‌آید که ترک و سوختگی پوست را از طریق ماساژ درمان می‌کند.

خیسانده: برای درمان ورم معده، ۴ گرم به دانه را در یک لیوان آب سرد بخیسانید. هر زمان میل داشتید از این خیسانده تناول کنید.

توصیه‌ها: میوه به را فقط به رنگ زرد روشن تهیه کنید، زیرا نوع سبز آن مانند بسیاری از میوه‌های دیگر نرسیده و خیلی سفت است. در صورتی که در میان به‌های خریداری‌شده، تعدادی میوه سبزرنگ وجود دارد، آنها را چند روز در دمای اتاق قرار دهید تا رسیده شوند. پوست این میوه براق و معطر بوده و با لایه‌ای کرک‌مانند به رنگ قهوه‌ای پوشیده شده است که آن را با ساییدن از بین می‌برند. توصیه می‌شود که خانم‌های باردار برای جلوگیری از سقط جنین، به مصرف می‌کنند. توصیه می‌شود برای درمان بی‌خوابی، دم کرده گل به را با آب بهار نارنج مخلوط کرده و قبل از رفتن به رختخواب بنوشید.

برچسب‌ها

روزنامه نگاران هوش مصنوعی کاربرد هوش مصنوعی در خبرنگاری