نامه مهندس حسن اشرف گنجویی به ریاست محترم قوه قضاییه
آبتاب– استاد حسن اشرف گنجویی در نهم خرداد ماه ۱۳۳۴ در روستای سرآسیاب فرسنگی متولد شدند، تحصیلات ابتدائی شان را در همین روستا گذراندند، دیپلم شان را در شهر کرمان گرفتند و تحصیلات دانشگاهی شان در رشته آب و خاک دانشکده کشاورزی جندی شاپور به اتمام رساندند. ایشان چه در دوران جنگ، چه دوران بازسازی […]
آبتاب– استاد حسن اشرف گنجویی در نهم خرداد ماه ۱۳۳۴ در روستای سرآسیاب فرسنگی متولد شدند، تحصیلات ابتدائی شان را در همین روستا گذراندند، دیپلم شان را در شهر کرمان گرفتند و تحصیلات دانشگاهی شان در رشته آب و خاک دانشکده کشاورزی جندی شاپور به اتمام رساندند. ایشان چه در دوران جنگ، چه دوران بازسازی وطن دلسوزانه و صادقانه به میهن شان خدمت کردند و باعث فخر هر ایرانی به ویژه مردم شریف خطه کرمان هستند. ایشان نامه ای خطاب به جناب آقای محسنی اژهای، ریاست محترم قوه قضاییه؛ برای کمک به رفع مشکلات آبی و لزوم احیا قنوات نوشته اند، که بدین شرح می باشد:
بسمه تعالی
جناب آقای محسنی اژهای: ریاست محترم قوه قضاییه:
باسلام و عرض ادب
احتراما: بعنوان کارشناس ارشد رسمی و محقق تامین آب با تحصیلات دانشگاهی از جندیشاپور (۵۳-۵۷)، صنعتی شریف (۶۴-۶۶)، مسئول ستاد بازسازی و نوسازی کشاورزی مناطق جنگی استان ایلام (۶۱و۶۲)، کارشناس مسئول دفتر مطالعات آب و خاک و سدسازی امور زیربنایی وزارت کشاورزی (۶۹-۷۳)، با مسئولیتهای آبخیزداری، آب و خاک، تامین آب در سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان (۱۳۷۳-۱۳۹۹)، مامور به خدمت در بازرسی استانداری کرمان (۱۳۸۵-۱۳۹۰)، نیز محقق تامین آب، تحقیقات پایه ای و بنیادی از پتانسیلها و استعدادهای منابع تأمین آب طبیعی استانی-کشوری همراه با بازدیدهای مستمر میدانی از طرحهای مسئله دارسدهای خاکی، بندهای انحرافی و آبخیزداریهای بتنی یا سنگ و سیمانی، پخش سیلابها، چاههای ژرف، آبیاریهای تحت فشار، کار بر روی قنوات، انتقال آبها برای مثال انتقال آب از سرشاخه های هلیل برای تامین آب شرب شهرکرمان، حفاریهای مجاز و غیر مجاز تخلیه کننده آب سفره های زیرزمینی، که مستندات آنها در سایتهای خبری هفتوادکرمان، آبتاب، تابناک کرمان، صبح کرمان، ایرنا، ایسنا، ایلنا، یک صفحه، ستاد مردمی تامین آب شرب با احیاء قنوات و چشمه سارهای ایران موجود میباشند. همه و همه اثبات مینمایند که در نظام تاریخی هزاران ساله قنات و قنات داری تامین آب کشورمان غده ای سرطانی چنان رشد نموده که با تبلیغات دروغین از جمله با پائین رفتن آب سفره های زیرزمینی، خشکسالی، قنوات خشک شده اند، که متأسفانه وزارت نیرو بصورتی غیرکارشناسی و علمی متاثر و با صدور پروانههای چاه بجای قنات در توسعه و ریشه دار نمودن غده سرطانی، زندگی روستانشینان را مختل و کلیه مراکز طبیعی تامین آب شرب را تعطیل، بی خاصیتی، آبفا اوقاف و آستان قدس در حفاظت و حراست از قنوات بعنوان معنی دارترین شاهکار هنری، علمی، تاریخی تامین آب تلاش و همچون بمب اتمی خفته تامین آب، حتی آب شرب را به بحرانی فاجعه آمیز تبدیل نموده است. همه تحقیقات سی ساله با تلفیق تحصیلات آکادمیک و کار در عرصه های اجرائی کارگاههای آب و خاک و مستندات موجود، گواه این ادعا هستند. که با یاری خداوند متعال تنها ورود ریاست محترم قوه قضاییه را میطلبد که با هماهنگی و اخذ حکم حکومتی از مقام معظم رهبری دستور اکید برای ملزم نمودن ارگانهای آبفا، اوقاف، استان قدس اخذ و به آنها ضربالاجل برای بازسازی، نوسازی، و نهایتا توسعه قنوات داده شود. ثانیا ورود به عملکرد وزارت نیرو و وزارت جهاد کشاورزی در بخشهای تامین آب، ارزیابی عملکردها غیرکارشناسی تخریب شده و یا ناکارآمد،…و اصلاح امور مطالعاتی و اجرائی.
در این رابطه با توجه به وجود مستندات کافی استان کرمان بعنوان پایلوت معین گردد. جای هزاران بار تاسف و نگرانی هست که همه گزارشات ارائه شده به معاونت پیشگیری دادگستری کرمان، بازرسی کل، ستاد امر به معروف بعنوان مسئول گروه جهادی و… به سمع و نظر جنابعالی نرسیده تا راهکارهای مهار بحران آب را در ردیف برنامه های کاریتان قرار دهید. پیشنهاد نهائی اینکه از طریق گوگل شخصا به ستاد مردمی احیاگران قنوات و چشمه سارهای ایران که از آذر ماه سال ۱۴۰۱ راهاندازی شده ورود بفرمایید. بدین ترتیب قادر و توانمند خواهیم شد، که به یاری خداوند متعال در سال جهش تولید با مشارکت مردمی با همت و همکاری و پشتیبانی حق آبه بران محرومیت و زجرکشیده بیش از ۴۵۰۰۰ رشته قنات کشورمان را استادانه احیاء نمائیم و برگ زرینی در تاریخ تامین آب خصوصا آب شرب ایران به گونه ای به ثبت برسد که الگوی جهان هستی شود.
با تقدیم احترام؛ مهندس حسن اشرف گنجوئی / کارشناس رسمی و محقق تامین آب