• درباره ما
  • تماس با ما
logo
  • خانه
  • اخبار
  • حقوقی
  • اجتماعی
  • پرطرفدار
  • محیط زیست
  • بهداشت و سلامت
  • فرهنگ و هنر
  • کتابخانه
  • آرشیو
  • تماس با ما
  • درباره ما
اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
  • خانه
  • اخبار
  • حقوقی
  • اجتماعی
  • پرطرفدار
  • محیط زیست
  • بهداشت و سلامت
  • فرهنگ و هنر
  • کتابخانه
  • آرشیو
  • تماس با ما
  • درباره ما

۷ ادویه خنک کننده بدن را بشناسید

آبتاب– بعضی از ادویه‌ها دارای خاصیت خنک‌کنندگی هستند و می‌توان از آن‌ها در فصل تابستان استفاده کرد. ادویه‌ها نه تنها طعم غذا را بهبود می‌بخشند، بلکه دارای مزایای سلامتی مختلف همچون خاصیت خنک‌کنندگی نیز هستند که می‌تواند به بهبود عملکرد بدن در طول ماه‌های گرم سال کمک کند. به گزارش همشهری آنلاین، نعناع، دانه رازیانه، تخم […]

فروردین ۳, ۱۴۰۴ | 2 دقیقه خواندن
چاپ خبر
آبتاب– بعضی از ادویه‌ها دارای خاصیت خنک‌کنندگی هستند و می‌توان از آن‌ها در فصل تابستان استفاده کرد. ادویه‌ها نه تنها طعم غذا را بهبود می‌بخشند، بلکه دارای مزایای سلامتی مختلف همچون خاصیت خنک‌کنندگی نیز هستند که می‌تواند به بهبود عملکرد بدن در طول ماه‌های گرم سال کمک کند.

به گزارش همشهری آنلاین، نعناع، دانه رازیانه، تخم گشنیز، زیره سبز، هل، زردچوبه و تخم شنبلیله دارای خاصیت خنک‌کنندگی بدن بوده و مصرف آن‌ها در فصل گرم سال مفید است.

بعضی از ادویه‌ها دارای خاصیت خنک‌کنندگی است و می‌توان از آن‌ها در فصل تابستان استفاده کرد، به‌طور کلی ادویه‌ها نه تنها طعم غذا را بهبود می‌بخشند، بلکه دارای مزایای سلامتی مختلف همچون خاصیت خنک‌کنندگی نیز هستند که می‌تواند به بهبود عملکرد بدن در طول ماه‌های گرم سال کمک کند، در ادامه به معرفی و بررسی چند ادویه خنک‌کننده می‌پردازیم:

نعناع: نعناع دارای خواص خنک‌کنندگی طبیعی است که می‌تواند به کاهش حرارت بدن و ایجاد حس طراوت کمک کند، همچنین به‌دلیل مزایای گوارشی آن برای استفاده در فصل تابستان بسیار مناسب است.

دانه رازیانه: دانه‌های رازیانه طعمی شیرین و کمی شبیه به شیرین بیان دارد و به‌دلیل خاصیت خنک‌کنندگی برای بدن مفید است؛ علاوه‌بر این، رازیانه به بهبود هضم غذا و کاهش نفخ نیز کمک می‌کند.

تخم گشنیز: تخم و برگ گشنیز هر دو دارای خاصیت خنک‌کنندگی هستند، به کاهش حرارت بدن و بهبود هضم غذا کمک قابل‌توجهی می‌کند.

زیره سبز: زیره دارای خاصیت خنک‌کنندگی ملایمی است و برای هضم غذا بسیار عالی است، این ادویه می‌تواند به بهبود تعادل دمای بدن و جلوگیری از مشکلات گوارشی کمک کند.

هل: هل به دلیل طعم شیرین، معطر و خاصیت خنک‌کنندگی شناخته شده است، مصرف این ادویه به سم‌زدایی بدن و بهبود هضم غذا کمک می‌کند.

زردچوبه: زردچوبه دارای خواص ضدالتهابی است و می‌تواند به خنک شدن بدن کمک کند، همچنین به‌دلیل خواص سم‌زدایی آن نیز شناخته شده است.

تخم شنبلیله: تخم و برگ شنبلیله خاصیت خنک‌کنندگی دارد و به متعادل کردن دمای بدن کمک می‌کند، همچنین برای بهبود هضم غذا و کاهش التهاب بدن نیز مفید است.

برچسب‌ها

روزنامه نگاران هوش مصنوعی کاربرد هوش مصنوعی در خبرنگاری