هدر رفت مواد غذایی

   مترجم: لیلا نصیری سروری

     یافته‌های تحقیقات صندوق حیات وحش جهان (WWF) و شرکت بریتانیایی تسکو نشان می‌دهد حدود ۲.۵ میلیارد تن مواد غذایی معادل حدود ۴۰ درصد تولید، در مزارع از بین می‌رود یا توسط فروشندگان و مصرف کنندگان جهان دور ریخته می‌شود. این رقم بسیار بالاتر از برآورد قبلی از دور ریز ۱.۲ میلیارد تن مواد غذایی است. بر اساس گزارش بلومبرگ، در حالی که پیشتر تصور می رفت هدر رفت مواد غذایی در مزارع مشکل اصلی مناطق فقیرتر است اما این گزارش نشان داد که کشورهای درآمد بالا و متوسط اروپا، آمریکای شمالی و کشورهای صنعتی آسیا در ۵۸ درصد از هدر رفت مواد غذایی در سطح مزارع نقش دارند.